Per april gaat Eddy Sas bij Partners voor Jeugd aan de slag als Directeur van William Schrikker Gezinsvormen. Eddy heeft ruime ervaring in eindverantwoordelijke posities in de zorg. De afgelopen acht jaar was hij algemeen directeur van ARQ Centrum’45; het landelijke expertisecentrum voor diagnostiek en behandeling van mensen met complexe psychotraumaklachten. Hiervoor werkte hij bij het Dr. Leo Kannerhuis, het landelijk specialistisch centrum voor mensen met autisme. Tevens bekleedt hij verschillende toezichthoudende functies in de zorgsector.

De ambitie om de overstap te maken naar WSGV wordt Eddy ingegeven vanuit compassie met zorg voor kwetsbare jeugd: “Ik kijk ernaar uit om samen met alle collega’s van William Schrikker Gezinsvormen en Partners voor Jeugd onze bijdrage te leveren zodat ieder kind veilig, gezond en liefdevol op kan groeien en zich ontwikkelen. William Schrikker Gezinsvormen biedt mij de mogelijkheid om me te verbinden aan een prachtige organisatie waar met toewijding wordt gewerkt om kinderen en (pleeg)ouders passende ondersteuning te bieden. Er is nog veel voor te winnen!”

Mariell Visbeen, lid Raad van Bestuur van Partners voor Jeugd, over de ontmoeting met Eddy: “Naast alle ervaring die we met de komst van Eddy binnenhalen hebben we ook een open, optimistisch en betrokken mens ontmoet. Gericht op zorg voor de cliënt, ontwikkeling van de medewerker en een waarderende en positieve werkcultuur. We zien uit naar de bijdrage die Eddy voor WSGV en Partners voor Jeugd gaat leveren.”

Eddy Sas