Hugo van de Kamp, directeur van William Schrikker Gezinsvormen (WSGV), neemt per 1 februari 2024 afscheid van onze organisatie. Hugo is begin 2019 op ad interim basis gestart t.g.v. de gezinshuiszorg en aansluitend als manager gezinshuizen en ambulante dienstverlening bij WSGV en heeft daarnaast een periode van 8 maanden de regio Noord West van WSGV aangestuurd. Vanaf 2021 vervulde hij, in vaste dienst, de rol van directeur voor de organisatie. Onder zijn leiding heeft WSGV een sterke ontwikkeling van haar ambulante diensten gerealiseerd. Ook is de gezinshuizentak van de organisatie de afgelopen jaar, met behoud van kwaliteit, verviervoudigd.

Hugo: “Mijn aankondiging van dit besluit én aanstaande afscheid gaan mij aan het hart. WSGV heeft in de afgelopen jaren ontwikkeling en groei gerealiseerd, die stapsgewijs vorm en inhoud kreeg én die gaande is. De organisatie ontwikkelt zich volop qua dienstverlening en qua kansen die voorliggen, ten gunste van de cliënten waarvoor wij werken. De cliënten van WSGV verdienen echt specifieke en specialistische ondersteuning. Ik heb in samenwerking met WSGV en PVJ collega’s veel beleefd en veel geleerd.

De Raad van Bestuur gaat op zoek naar een geschikte opvolger van Hugo. Tot die tijd vervullen Pia Rauhala en Marieke van der Nagel, naast hun bestaande rol als regiomanager, gezamenlijk de rol van directeur.