Disclaimer

De informatie op deze website hebben we met zorg samengesteld. Toch kan de informatie verouderd of niet meer juist zijn. We proberen de teksten ook zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. Bijvoorbeeld over de rechten die je hebt.

Daarom kun je aan de inhoud van deze website op geen enkele wijze rechten ontlenen of aanspraak maken. De informatie op deze website kun je ook niet zien als vervanging van een persoonlijk gesprek met bijvoorbeeld je gedragswetenschapper of pleegzorgwerker.

Verwijzingen naar andere websites
Op onze website verwijzen we ook naar websites en informatiebronnen van andere organisaties. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud van deze websites. We kunnen dus niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor de informatie, producten of diensten op die websites. Hiervoor gelden de disclaimers van die websites.

Copyright
Je hoeft geen toestemming te vragen als je via sociale media onze teksten deelt. Of om naar onze website te linken. Maar je mag de teksten en afbeelding op deze site niet zonder schriftelijke toestemming van ons gebruiken. Dit geldt voor het openbaar maken, distribueren, verzenden, tonen, verkopen, overdragen en verveelvoudigen van informatie.

Vragen en contact
Heb je vragen over deze disclaimer of het gebruik van onze content? Neem contact op via info@wsg.nu