Op zaterdag 30 september 2023 heeft het Pleeggezinnendag van WSGV in de Beekse Bergen plaatsgevonden. Wij kijken terug op een hele mooie dag met ruim 900 deelnemende bezoekers en veel zon.

Na het aanmelden en ontvangst van de tickets en lunchbon hebben de pleegouders genoten van alles wat het park te bieden heef. Er waren verschillende spectaculaire safarimogelijkheden waar de gezinnen uit kozen; wandelsafari, autosafari en een bootsafari. Tevens werd het welkomstwoord gedaan door WSGV directeur Hugo Van de Kamp en de voorzitter van het Pleegouderraad Bram Boshuis, die ook een oproep deed voor nieuwe leden in deze belangrijke raad.

Exclusief voor WSGV waren er twee roofvogelshows. De imposante vogels lieten hun vlieg- en jaagtalenten zien, waarbij deze vogels enkele keren vlak over de hoofden van ouders en kinderen vlogen. Al met al hebben de gezinnen een gezellige dag gehad!

“Het warme onthaal door medewerkers van de WSGV, het prachtige park en het mooie weer hebben het tot een hele leuke dag gemaakt.”  Pleegmoeder Saskia